GOD JUL
Kommentarer
Postat av: MATILDA

Så fin! God jul :D

2014-12-25 @ 13:45:49
URL: http://matildays.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så fin du är vännen! Du passar verkligen i den hårfärgen :) Skulle själv vilja prova på den men har ju aldrig färgat mitt hår innan så vet inte vad man ska börja med haha och om jag vågar göra en ganska så stor förändring. Kanske bäst att börja med att våga sig på slingor till en början kanske ;)

sv: Nej precis det är ju så det ska vara egentligen. Att man tar för sig så mycket man vill ha och äter så mycket man vill ha. Är så jävla irriterad att jag typ glömt bort vad som är en normalportion i och med anorexin. Att jag måste mäta vissa saker för att få ett hum om att ah fan så mycket ska det alltså vara av spagetthi. Känns skitsurt men jag hoppas och tror att jag med tiden kan se vad som är en normalportion utan att mäta med dl mått liksom. För vad är det för jävla liv!? Nej så vill jag inte ha det och jag ska sikta mot att inte behöva ha det så också. Det är bara nu till en början för att få en mer säkerhet och trygghet så det lugnar mig själv liksom :)

Tack så hemskt mycket för ditt recept om kycklingen! Det ska jag verkligen testa på här hemma nu efter alla julhelger. Mums vd gott det ska bli hihi! Låter helt gudomligt alltså :)
Och klyftpotatis till kycklingen är ju verkligen pricken över i:et. Så gott!

Hoppas du annars haft en fin jul och får en fortsatt fin fortsättning! Hur ser dagen ut idag och hur ser det ut med jobb nu efter jul? Blir du ledig någonting eller ska du jobba vidare? :)

Kramar!

2014-12-26 @ 11:32:05
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MY VESTLUND '

fin!

2015-01-13 @ 21:40:26
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0