Vår lägenhet | del 1 - kök & hall

 
Bättre sent än aldrig? 
Daniel  & jag har om några månader bott tillsammans i våran lägenhet i 1 år. Och så kom jag på för ett tag sen att jag ännu inte visat er hur vi har det. Skäms på mig! Det lovade jag säkert redan andra veckan att jag skulle göra. ;)
 
 
 
 

Jobbar, inte bloggar, dagdrömmer & hoppas

 
HEJ! 
Jag vet att uppdateringen på denna blogg är helt rutten. Och jag vet att jag påpekar det varje gång jag ska blogga, hundra år senare. Haha.
Jag är så duktig. :) :) :)
 
Det jag gör om dagarna är ju i stort sett densamma hela tiden. Förutom att jag extrajobbar på tre-fyra olika ställen i månaden så dagdrömmer jag om hundvalpen som inte finns än, som förhoppningvis blir min till sommaren. Jag kollar konstant (helt besatt kan man tro) kennelns blogg om det har hänt något nytt.
Vad man vet just nu är iallafall att den tilltänkta mamman & pappan till valparna har parat sig någon gång i februari. Man ser inget just nu om hon har valpar i magen, men man märker på henne att hon beter sig lite annorlunda och att hon inte äter som hon brukar osv. Men nu efter den här helgen som var så ska det börja synas på magen isåfall, & sen går det fort. :)  
Sen får man ju såklart se om man blir ''vald'' utav uppfödarna. Inte säkert. Man vet ju inte hur många valpar det blir eller hur många fler personer som är intresserade av kullen. 
 
Jag hoppas verkligen, det blir en liten hunddröm som blir till verklighet isåfall. Blir lycklig i hela mig bara jag tänker på det & jag tänker på det varje himla dag nu ju. :D Känns samtidigt lite overkligt såklart. Blir en helt annan vardag. En ny liten familjemedlem. ♥
Daniel kommer slippa höra mitt hundtjat också, äntligen, haha! Win-win. :)
 
 
Hoppas ni alla haft en toppenbra påsk! 

Första april

 
Hej på er!
Har ni blivit något lurade idag? Det har inte jag blivit, än iallafall... ;)
 
 
Det är först nu jag faktiskt sätter mig vid datorn idag, på min lediga dag. Jag brukar vara så duktig på att bara sitta still en hel ledig dag, vilket är ganska skönt också när man väl är ledig. Men idag har jag inte bara latat mig inte.
Ioförsig så hade jag väärldens sovmorgon, så det var skönt. 
Annars har jag ätit en brakfrukost, åkt & hämtat ut en grej till min bil från Mekonomen, tagit en springtur(!!!), diskat & tvättat. Uj uj. ;) 
Jag blev himla sugen på att beställa hem lite nya träningskläder, det gör faktiskt en hel del med motivationen ju. :)
 
Snart kommer min lilla mamma hit med min gamla cykel, så då tänkte jag sätta igång & laga lite mat till oss.
 

Senaste på instagram @ jsunnanlid
 
 

RSS 2.0