Jag älskar blommor

 
Jag gillar verkligen när hela lägenheten är full av nya fräscha blommor. Det är så snyggt! 
Här är några jag fick när jag fyllde år  ♥
 
 
Har ni någon favoritblomma? :) Jag tycker verkligen om både doften & färgen på fina liljorna! 

On repeat

 
 

En god maträtt

 
 
För er som gillar fisk:
 
◊ Smörj en form, vik ihop fisken (såsom flundrafilé eller torsk) & salta+peppra

Såsen: Stek på lök, purjolök, lite broccoli & lite grön sparris om så önskas. 
Pudra över curry & andra kryddor man tycker om. Tillsätt tomatpuré & sist matlagningsgrädde. 
 
◊ Smaka av! 

◊ Häll såsen över fisken, riv över en god ost & skiva tomat.
In i ugnen på ca 175 i 35-40 minuter.  Ha sist över lite handskalade räkor! (Man kan ha det i såsen också, men det blev så gummiaktiga då.)
 
 
Till det hade jag råstekt potatis. Riktigt gott! :-) 

Party

 
I fredags hade jag min 20årsfest med mina vänner. Det var en himla bra & rolig kväll! Trots lite kaos framåt kvällen vid krogval så löste sig allt ändå! 
Tack ännu en gång för att ni ville komma & fira min dag med mej. BÄSTA! ♥
 
Trots att de flesta bilderna blev aningens suddiga så är de värda att bli uppladdade på bloggen ;)
 
 
 
 


Imorgon åker jag till Stockholm igen för att sedan gå ombord på båten som jag ska sommarjobba på, för att provjobba tills på lördag. :D 
 
 

20

 

jsunnanlid @ instagram


Igår fyllde jag tjugo. 20 ÅR!!! Den 1 mars 1995 föddes jag någon gång där på morgonkvisten, någon vecka för tidigt. Eller om det var en vecka för sent.... (minns väl inte jag hallå) med gulsot. Stackars mig då... Min storasyster kallade mig ''Sefin''. Var ju fint det med. :))))
 Idag är jag så himla vuxen, lever utan gulsot, står på ett par friska egna ben, sambo med personen jag älskar mest i en egen tvåa, extrajobbar på tre olika ställen, har världens mest underbara vänner & familj samt släkt & svärföräldrar som gett mig så himla mycket fint i födelsedagspresent. Är jag värd så mycket? Tänker jag. Så tacksam! Jag blir så rörd samtidigt som jag blir så rädd att jag redan fyllt 20 år. Bara 20 år till så sitter jag där med kanske ett par snoriga barn med 40-årskris. Herregud, aldrig mera tonåring. Har jag verkligen hunnit med allt tonåringstjaft, krogenrundor och pmsdagar? Haha, som att livet är över fast att det egentligen precis har börjat. Tokigt! Jag känner mig ju inte som mer än 14...
 

Startade i varje fall dagen med systemetdebuten idag,(där varav andra bilden↑) kände mig lite mer vuxen & glad. Blev ruinerad på spriten tror jag bestämt. Haha, mindre kul!
På fredag har jag 20-årsfest med de där vännerna som jag tycker så mycket om. Blir bra det med! ♥ 
 

RSS 2.0